Ankara, Antalya, Çanakkale, Eskişehir, Konya, Malatya ve Manisa’dan gelen toplam 30 katılımcıyla KGK akredite KSRU eğitimimizin Kasım ilk dönemi başladı!

Ankara, Antalya, Çanakkale, Eskişehir, Konya, Malatya ve Manisa’dan gelen toplam 30 katılımcıyla KGK akredite KSRU eğitimimizin Kasım ilk dönemi başladı!

Açılış konuşmaları ANKON Genel Müdürü Sn. Damla Tuzuner ve ASO Çevre ve İklim Değişikliği Müdürü Sn. Gözde Yakın tarafından yapılan, ANKON – Ankara Sanayi Odası (ASO) iş birliğiyle 6 – 22 Kasım arasında yürütülecek 60 saatlik bu programda katılımcılar, Lisanslı Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporlaması Uzmanlığı yolculuğunda bir adım atıyor ve 14 Aralık’ta açılacak sınav için hazırlanıyorlar. Katılımcılar, akredite eğitime katıldıkları için 8 ay sürdürülebilirlik uzmanı mesleki tecrübe şartından muaf sayılacaklar.
Ayrıca; eğitime katılan uzman ve kurumlara bu süreçte; * Stratejik sürdürülebilirlik bakış açısı, * Yeşil fi nansman süreçlerine hazırlık, * Şeffaf ve güvenilir raporlama yaklaşımı kazandırmayı hedefl iyoruz.
Bu eğitime katılamayanları 27 Kasım – 10 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek yeni eğitimimize bekliyoruz ✨